Private label

Oma etiketti

Kuninkaantien panimon oluita on saatavilla myös omalla etiketillä. Oman Private label- oluen sisällön voit valita panimon oluista oman makusi mukaan. Kuninkaantien panimon oluet ovat laadukkaita, pitkään kypsytettyjä käsityöläisoluita, jotka sopivat erinomaisesti nautiskeluun, seurusteluun ja ruokajuomiksi niin arkeen kuin juhlaankin.

Private label

Private label olut – eli olut omalla etiketillä sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä SYNTYMÄPÄIVÄT, HÄÄT, URHEILUSEURAN tai YRITYKSEN JUHLAT, MESSUT tai mikä tahansa muu TAPAHTUMA.  Olut omalla etiketillä on myös oiva LAHJA niin yksityisille kuin YRITYSLAHJANA. Muista asiakkaitasi esimerkiksi yrityksen omalla jouluoluella. Private label -oluita on tehty myös kaveriporukoille ilman erityistä juhlan aihetta.

Kun pöydässä tai kädessä on omalla etiketillä varustettu olut, saadaan tapahtumasta tai tilaisuudesta personoitu henkilökohtainen kokemus. Oma olutetiketti nostattaa hyvin tunnelmaa. 

Pullotettavan oluen voit valita Kuninkaantien Panimon olutvalikoimasta. Annamme mielellämme suosituksia tilaisuutesi luonteen, menun tai mieltymyksiesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

PRIVATE LABEL - oma etiketti

YRITYSLAHJAKSI

Muista asiakkaitasi yrityksen omalla jouluoluella!

Yrityksen tai seuran tapahtumiin

Hääjuhlaan, syntymäpäiville

Panimo ohjeistaa

OMAN ETIKETIN SUUNNITTELU

Oman etiketin suunnittelun voit aloittaa luonnostelemalla haluamasi ulkoasun piirtämällä käsin, tai käyttämällä esimerkiksi Canvaa,
tai Adoben ohjelmia.  Autamme mallin viimeistelyssä ja tuotantovalmiiksi tekemisessä aina luonnostelusta painatukseen. Voit käyttää valmiita luonnospohjiamme.

Mikäli haluat tehdä etiketin kokonaan itse luonnoksesta painoon saakka, varmista panimolta etiketin yhteensopivuus ja tuotantotapa.

Kone-etiköinnissä pyrimme yhtenäiseen muotoon, käsin etiketöinnissä etiketin muoto ja koko voi olla kaikkea mahdollista saatavilla olevaa etikettimallia.

 

Etiketin suunnittelussa tulee ottaa huomioon myös nämä asiat:

  • pullotetun olutlaadun oikea tuotenimi
  • allergeenit tulee olla boldattuja. (esim. mallas)
  • parasta ennen -paikka pitää olla samassa paikassa kuin muissakin etiketeissä, jos käytetään rullaetikettiä.
  • panimon yhteystiedot

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla

info@kuninkaantienpanimo.fi

KUNINKAANTIEN PANIMO

Osoite

Jättänväljäntie 9
21500 Piikkiö

Sähköposti

info (at) kuninkaantienpanimo.fi

Y-tunnus

2759888-2